News

GPD permits

30/06/2019
Overview of permits for use of company perforations
Read More

Copenhagen community

16/06/2019
Here you find a list with some  users of the perfin Fig 04 and Fig 04 a
Read More

Who we are?

Dansk Perfin Samlerklub organiserer alle samlere af perfiner. Vi har medlemmer fra hele verden, og er pt. ca. 70 medlemmer. Vi er medlem af Dansk Filatelist Forbund.

logosVi udgiver medlemsblad 3 gange årligt, indeholdende artikler om firmaer der har perforeret deres frimærker, nye opdagelser samt opdateringer til diverse samlerlister samt nye registreringer til kataloget.

Klubben har også et bibliotek indeholdende alle udgivne kataloger over perfiner fra hele verden. Biblioteket kan kun benyttes af medlemmer med adresse i Danmark. 2-3 gange årligt afholdes skriftlige auktioner over perfiner og perfinrelateret materiale, auktionskatalog sendes ud til alle medlemmer.

Order now

Perfin catalog

Order nowKlubben udgav i 2012 en ny udgave af kataloget. Kataloget er løsbladsystem i ringbind, kan ligge opslået når du arbejder med perfiner, alle illustrationer er målfaste, dvs at du kan lægge mærket på og se om det passer 100 % til den aktuelle perfin. Alle illustrationer er vist retvendt og spejlvendt.

Join us

Dansk Perfin Samlerklub er en landsdækkende klub og vi holder medlemsmøder i København. Vi udgiver 2-3 gange årligt Perfin Posten med artikler om firmahistorier, bytte-annoncer og mødeaktiviteter. Vi tilbuder dubletcirkulation gennem Perfinringen og der er et par klubauktioner i løbet af året. Perforator
Dansk Perfin Samlerklub råder over et stort bibliotek med alverdens perfinkataloger, som gratis ulånes til vores medlemmer. Hvis du ønsker at være medlem af Dansk Perfinsamlerklub kan du udfylde nedenstående.

Membership

 

Spamcontrol

casfasf
Download folder