Nyheder

Indkaldelse til generalforsamling 9. marts i Nyborg

By Morten Mikkelsen / 2. februar 2024
Indkaldelse til DPS generalforsamling 9. marts 2024 kl. 11.00 på Landmanden, Stendamsgade 2, Nyborg Dørene åbnes kl. 10.00 Dagsorden ifølge...
Læse mere

Hvem er vi?

Dansk Perfin Samlerklub organiserer samlere af perfiner. Vi har medlemmer fra hele verden, og er pt. ca. 70 medlemmer. Vi er medlem af Dansk Filatelist Forbund.

logosVi udgiver medlemsblad 3 gange årligt, indeholdende artikler om firmaer der har perforeret deres frimærker, nye opdagelser samt opdateringer til diverse samlerlister samt nye registreringer til kataloget.

Klubben har også et bibliotek indeholdende mange af de udgivne kataloger over perfiner fra hele verden. Biblioteket kan kun benyttes af medlemmer med adresse i Danmark. 2-3 gange årligt afholdes skriftlige auktioner over perfiner og perfinrelateret materiale, auktionskatalog sendes ud til alle medlemmer.

BESTIL HER

Perfin katalog 2022

Dansk Perfin Samlerklub har udgivet nyt katalog, det indeholder blandt andet 15 nye perfin billeder og mere end 1200 tilføjelser/rettelser af brugere , brugsperioder, positioner og meget mere i forhold til 2012 udgaven.

Kataloget er løsbladsystem i ringbind, kan ligge opslået når du arbejder med perfiner, alle illustrationer er målfaste, dvs at du kan lægge mærket på og se om det passer 100 % til den aktuelle perfin. Alle illustrationer er vist retvendt og spejlvendt.

BESTIL HER

Bliv medlem

Dansk Perfin Samlerklub er en landsdækkende klub og vi holder medlemsmøder i København. Vi udgiver 2-3 gange årligt Perfin Posten med artikler om firmahistorier, bytte-annoncer og mødeaktiviteter. Der er 2-3 klubauktioner i løbet af året.

Perforator

Dansk Perfin Samlerklub råder over et stort bibliotek med alverdens perfinkataloger, som gratis udlånes til vores medlemmer. Hvis du ønsker at være medlem af Dansk Perfin Samlerklub kan du udfylde nedenstående.

Bliv medlem
Hvad er 2+11